Slap af i haven med et oppusteligt spabad

Hvis du nogensinde har drømt om at kunne slappe af i et spabad idendørs eller i din have, er der gode nyheder at hente. I dag er det nemmere end nogensinde før at kunne nyde alle glæderne ved at spabad, som du kan læse mere om her.

Hvordan virker et oppusteligt spa?

Ligesom du kan have et lille, oppusteligt badebassin i haven eller på din terrasse, findes der en lignende løsning, hvis du drømmer om at have et spabad. En oppustelig spa er den ideelle løsning, hvis du drømmer om en let og billig løsning, der kan give dig de samme fordele, som du ville have med et traditionelt spabad. Du skal blot puste dit spabad op og forbinde det til en fungerende strømforsyning, hvorefter du varmer det op til en behagelig temperatur.

Et spabad er ikke svært at sætte op eller i gang, og man kan bruge det præcis, når man har lyst.

En praktisk og fleksibel løsning

Et oppusteligt spa kan sættes op, når det skal være, og hvor det skal være. Mange spabade kommer også med et internt varmesystem, som gør, at det også kan sættes op i koldere vejr. Derudover fås spabadet også med et filtreringssystem der holder det rent.

Selvom de fleste oppustelige spabade kan rumme mere end én person i af gangen, fyldet det ikke meget. Det kan nemlig pustes op, ligeså hurtigt som det kan tømmes for vand og luft igen. Så kan du let pakke det væk i et hjørne af din garage eller kælder, når det ikke skal bruges. Det fylder derfor også mindre end et almindligt spabad og er derfor et praktisk alternativ, når man ikke har pladsen til et traditionelt spa, men stadig gerne vil kunne nyde en spaoplevelse i sit hjem.

Hjælper på et sundt velvære

Et dyp i varmt vand har mange fordele, da det for eksempel kan virke reducerende for stress. Boblerne har en afspændende virkning på kroppen, der hjælper med at reducere muskelbelastninger, og derudover frigiver det også gode gode stoffer i din krop, der gør dig mere rolig, så du kan få en bedre nattesøvn.

Afslapning i en oppustelig spa er kort fortalt som at få en mindre spabehandling, som du kan nyde godt af lige, når det passer dig. Der er altså mange fordele ved at vælge denne fleksible løsning, og det vil med garanti være pengene værd.