Sengen du kun tør drømme om

Selvom vi måske ikke giver søvnen den største opmærksomhed i det daglige, så er der her tale om en meget vigtig del af livet. Uden søvnen kan vi ikke fungere ordentligt, og det er derfor vigtigt, at vi får sovet tilstrækkeligt med timer hver nat til, at vi den efterfølgende dag kan stå op og føle os friske og udhvilede.

Søvnen skal derfor prioriteres, og det samme gør sig gældende med sengen, vi sover i. Når vi bruger så mange timer i den hver nat, bør den være i en ordentlig kvalitet, og den skal tilgodese alle vores behov.

Du bør prioritere din søvn

Det betyder ikke blot, at madrassen skal have den rette hårdhed, og at højden skal passe til vores krop, den skal også kunne det ekstra, hvis vi ønsker det. Det kan for eksempel være en elevationsseng fra Jensen Ambassador, der netop giver den ekstra luksus og selvforkælelse, du søger.

Kvaliteten er helt i op, og derfor vil du opleve en seng, der smyger sig om din krop og giver den støtte, så du aldrig mere skal vågne op og føle gener, fordi du har lagt uhensigtsmæssigt natten igennem. Fjedrende holder dig, og stoffet er blødt som skyer.

Oplev fordelene med en elevationsseng

Med en elevationsseng vil du opleve, hvor meget mere en seng kan bruges til. Døjer du for eksempel med uro eller smerter i dine ben eller i din overkrop, kan det være rart at løfte denne kropsdel en smule op i forhold til resten af kroppen. Eller også kan det være, at du burger din seng til at se TV i, til at læse i eller til at arbejde i – i så fald er det også praktisk at kunne hæve hovedenden, så du ikke skal igennem en kamp med dyner og puder for at give et stabilt ryglæn.