Guide til hyggelig vandleg i haven

colorful water bombs in summer ready to play

Når det om sommeren er super varmt udenfor, kan man godt have brug for at køle en smule ned – det kan derfor være en god mulighed for at lave en masse forskellige lege med vand, som børnene vil synes er super sjove. Der er meget forskelligt vandleg, som man kan vælge imellem – find inspiration her.

Et badebassin til børnene

Hvis du har børn, som godt kan lide at bruge en masse tid i haven, ville det være enormt hyggeligt at finde forskellige vandlege, som de kan hygge sig med – det kunne du gøre ved at få fat i et Badebassin til børn, som de kan plaske lidt rundt i. Dette vil være en super god løsning, så de kan køle lidt ned, hvis det bliver rigtigt varmt en sommerdag.

Du kan finde forskellige ting til dette badebassin, som vil gøre det endnu sjovere for børnene. Køb for eksempel nogle dykkerbriller, som de kan bruge for at dykke lidt rundt i bassinet. Du kan også finde en badebold eller forskelligt legetøj, som de kan benytte sig af, når de svømmer rundt i det lille bassin.

Vandkamp

Der er mange sjove lege, som man kan lave med vand i haven – en af dem er selvfølgelig vandkamp. Det er en super hyggelig og sjov aktivitet, som hele familien kan være en del af. Her kan det være en god ide at få fat i nogle vandballoner, som kan fyldes op med vand og kastes rundt.

Det kan også være en god ide at få fat i nogle små og store vandpistoler, som også kan bruges under denne vandkamp. Denne aktivitet vil dine børn sikkert synes er enormt sjov, og det vil helt sikkert også være dejligt, at det er noget, som i kan lave sammen. Dette er altså forskellige vandlege, der kan laves med børnene i haven.