Indret din entré optimalt

Entréen er måske ikke hverken husets hjerte, sjæl eller det vigtigste rum overhovedet, men entreén er ikke desto mindre det første du bliver præsenteret for når du træder indenfor. Det er rummet du kommer hjem til, hvor du tager din jakke af og endelig kan trække vejret. Det er rummet hvor du siger farvel til børnene om morgenen og hvor du siger hej til fødselsdagsgæsterne. Hvis entréen ikke er hjemmets hjerte, må det være hjemmets øjne: det første indblik i hjemmets sjæl.

Møbler og det praktiske

Lige indenfor døren er det rart at have en form for opbevaring til handsker, tørklæder og paraplyer samt et sted at afsætte din taske og eventuelle indkøbsposer: dette kan være en kommode eller lignende. Paraplyer kan også stilles i en høj vaser for et elegant indtryk. Over kommoden eller vitrineskabet kan du hænge et spejl – til at tjekke frisuren inden afgang og til at stirre opgivende ind i, når du kommer hjem efter et regnskyl. Find spejle hos wallshop.dk og vælg om du vil have med eller uden lys – hvis du køber ét med lys i, kan du også bruge det når den naturlige belysning er forsvundet om aftenen. For at undgå støvler og sko i hele gangen, kan du afsætte plads til en skoreol, i hvert fald til familiens mest brugte sko, så den ikke optager for meget af entréen.

Bring din stil ind i entréen

Entréen ligger oftest i forlængelse af din dagligstue eller køkken, så du kan med fordel forbinde disse to rum med ynde eller endda prøve dig frem med to forskellige stilarter du binder sammen med få elementer for et sammenhængende udtryk. Vaser med blomster, skåle til nøgler og gyldne knager kan både bringe liv til gangen, men også bruges til opbevaring. Hvis du har en bar væg, kan du lave en billedvæg eller blot hænge en stor statement-plakat op med en lampe henover.