Akustikpaneler i eg

Et akustikpanel i eg er både populært og samtidigt passer det perfekt ind i den skandinaviske boligindretning. Derfor er akustikpaneler i netop træsorten eg også utroligt populære.

Du kan få akustikpaneler i mange forskellige smukke varianter, f.eks. kan du få ensfarvede akustikpaneler, akustikpaneler med korkoverflade og akustikpaneler med et metallisk look. De fleste akustikpaneler er dog i enten træ eller med et naturtro trælook.

Særligt træsorten eg er populær, når det gælder denne akustikpaneler, hvilket ikke er overraskende, da træsorten eg også er yderst populær som både gulv og til møbler.

Der er flere årsager til at træsorten eg er så populær her i Norden. En af dem er at træsorten eg er meget tilgængelig, en anden er at træsorten er utrolig smuk, ikke mindst på grund af de tydelige åretegninger, der kendetegner egetræet.

Derfor er udvalget af akustikpaneler i træsorten eg også forholdsvist stort. Du kan således få akustikpaneler i både natur eg, knastet eg, røget eg, hvidtonet eg, sortbejdset eg og gråtonet eg.

Mange af akustikpanelerne i eg, kan enten købes i forskellige størrelser eller kan alternativt efter behov tilpasses i størrelse. De fleste af akustikpanelerne kan anvendes på både væggen, loftet og andre lige flader og kan opsættes både lodret og vandret.

Dermed har du med akustikpaneler i eg gode muligheder for at skabe lige netop det designudtryk du ønsker.

Kan du ikke finde det rette akustikpanel i træsorten eg, så findes der også et stort udvalg af akustikpaneler med et vellignende egetræslook. Et akustikpanel med folieoverflade og trælook har den fordel i forhold til et akustikpanel med en overflade i egefiner, at det ikke på samme måde bliver påvirket af sollys. Sollys vil nemlig med tidens gang ændre træets udseende.

Hvad end du vælger et akustikpanel i træsorten eg eller med egetræslook så vil akustikpanelet markant kunne forbedre din lydakustik og dermed også dit indeklima.