Få mere ud af dit gæsteværelse

Det kan være dejligt at have et værelse, som kan bruges til gæster. For det er altid rart at vide, at man har plads til at lade sine gæster sove trygt og godt, når de er på besøg. For de flestes vedkommende vil sådan et gæsteværelse dog også nemt komme til at stå tomt en stor del af året. Derfor kan men måske også nemt komme til at føle, at det er spild af plads. Men for at undgå at blive plaget af sådan en tanke, skal du måske blot finde ud af, hvordan du kan få endnu større glæde af dit gæsteværelse i hverdagen.

Brug den som hyggestue

Når der ikke er overnattende gæster, kan du overveje at bruge gæsteværelset som hyggestue. På den måde er der endnu mere plads til at nyde livet i dit hjem.

Med en lille 2 pers sofa kan du nemt finde plads til sidde, enten alene eller med andre. Derfor kan rummet altså både blive brugt, når du har behov for at trække dig fra resten af familien, og når du vil have endnu mere nærvær med andre mennesker.

Der skal altså ikke meget til at få endnu mere glæde af et gæsteværelse.

Få plads til andre møbler end sengen

En af udfordringerne ved sådan et værelse som dette vil for mange være, at der skal være plads til en seng. Desværre kan sådan en seng nemt komme til at fylde så meget, at der ikke er plads til meget andet. Så det er naturligvis vigtigt, at du finder ud af, hvordan du får plads til andre møbler derinde.

En simpel løsning kan være at få en seng, der kan foldes ud. Det kan du for eksempel få ved at vælge en sovesofa. Sådan én kan fungere som sofa, når der ikke er gæster, og seng, når du får folk på besøg.