Gør din indretning både trendy og hyggelig

Hvis du higer efter en indretning der både er op til dato med de seneste trends, og desuden hyggelig, så behøves du ikke lede længere. Her får du indretningsinspiration, som du kan tage udgangspunkt i, eller lade være inspiration for andre særprægede ideer.

Gardiner

Muligheden for at præge sin indretning ved hjælp af gardiner, er en yderst overset af slagsen. Mange vælger den nemme, hvide løsning med rullegardiner eller lignende, men der er så mange flere udfoldelser, der kan skabe den hyggelige atmosfære, uden at være out-dated. Besøg en gardin shop og undersøg de mange muligheder med et åbent sind. Nogle kan frasorteres med det samme, mens andre måske falder i øjnene som lige dig!

Belysning

Lyst og rummeligt går ofte hånd i hånd, hvorfor det også er vigtigt at vælge den rigtige form for belysning. Det er praktisk med loftslys, men hvis ikke der vælges med omhu, kan lyset hurtigt virke klinisk eller for skarpt. Her handler det derfor om at vælge pærer med det rigtige skær, således at den hyggelige stemning ikke ødelægges.

Hænge-planter

Planter i sig selv gør en verden til forskel både for hyggen, men også for den generelt trendy indretning. Hvis du derudover sørger for at udstille dem på en speciel måde, eksempelvis ved at lade dem hænge fra loftet, gør det mere endnu. Har du hænderne skruet rigtigt på, kan du selv fremstille ophænget til planten med principper fra macrame, men ellers er det også muligt at købe.

Enkelte farverige elementer

Ofte forbinder man trendy og moderne med meget hvidt, skarpt og stilrent, men det strider imod principperne om hyggelig indretning, der i særdeleshed godt kan være trendy også. Prøv at indrette hjemmet med enkelte elementer af farver, der passer sammen i en hvis grad. Vælg en farvepaletten, og hold dig så vidt muligt indenfor den!