Boligen: Når systematisering og opbevaring går hånd i hånd

Mange kender til følelsen af, at det er rart at være i sit hjem, når der er ryddet op. Oprydning kan eksempelvis betyde, at man ved, hvor tingene hører til. Tingene er på bestemte pladser, så de er til at finde frem igen og igen. For andre er oprydning måske lige med, at tingene blot er fjernet fra gulvet. Hvis du er typen, som godt kan lide, at tingene er systematiseret samt opbevaret på en organiseret måde, så er dette skriv måske noget for dig.

At være ”kasse-menneske” og firkantet i sin indretning

Det kan muligvis have en negativ klang at være ”kasse-menneske” eller firkantet. Det er op til fri fortolkning – egentlig behøver det ikke være tilfældet. I hvert fald kan det at være ”kasse-menneske” betyde, at man går op i, at der er styr på tingene. Det kan både være på arbejdspladsen, i sin taske eller derimod i sin indretning. Hvis det er indretningen, man tager udgangspunkt i, findes der forskellige opbevaringskasser, som kan bidrage til, at din indretning bliver organiseret. Det kan være i forskellige typer af kasser, som eksempelvis kan fås i forskellige former alt efter, hvad de skal bruges til. Det kan være, du ønsker opbevaringskasser i dine tøjskabe til strømper og lignende. Måske du ønsker at organisere køleskabet med forskellige kasser. Mulighederne er mange, og med lige præcis sådanne ting, kan du helt selv sætte dit personlige præg. Herved bliver de firkantede kasser grobunden for dine valg som ”kasse-menneske” – og det kan siges blot at være positivt.

Når kasser og farver udgør din indretningsstil

Foruden opbevaringskasser i forskellige former, kan du også organisere ud fra dine yndlingsfarver. Måske du har nogle bestemte farvenuancer i din stue, hvorfor så ikke indrette med en åben reol samt matchende opbevaringskasser? Så bliver kasserne synlige og dermed en del af din personlige indretningsstil.