3 tips til professionel og stilren indretning

Ville du også ønske at dit hjem så mere elegant og stilren ud, men har du svært ved at føre din vision ud i livet? Så er du kommet til det rigtige sted. Slut er det med at famle i mørket efter ideer du alligevel ikke tror på. Læs i stedet med her, hvor du får tre gode tips til, hvordan du sørger for at din bolig får lige præcis det elegante og professionelle udtryk, du har ledt så længe efter.

Belysning

Noget der ikke kan undværes i en bolig, er belysning, på den ene eller anden måde. Man kan hurtigt være fristet til at sige at hvordan der kommer lys, i princippet er lige meget, men der tager man fejl! Ved at vælge lamper, der er i stil med det overordnede udtryk, man forsøger at fremme, giver det meget til helheden. Eksempelvis kan man finde stilrene standerlamper til stuen, pæne læselamper til ved siden sengen eller en elegant table lamp til over bordet.

Dæmpede farver

Et stilrent og professionelt udtryk kommer i høj grad af, at der er gennemtænkt og koordineret, hvilke farver der benyttes i hjemmet. En god base er altid hvide eller neutrale vægge, som så kan sættes sammen med mere eller mindre lige de nuancer og farver man har lyst til. Noget at tage med sig når der skal vælges farver til indretningen er, at de skal være så vidt mulige dæmpede i deres nuancer. Det giver nemlig et mere roligt og stilrent udtryk.

Less is more

Sidst, men ikke mindst, skal man forsøge at tænke på ordsproget ’less is more’ – altså ’mindre er mere’. Det er ikke nødvendigt at overfylde ens hjem med små pynte- og nipsting. Naturligvis skal der være plads til personlig og hyggelig pynt, men så snart det tager overhånd, mistes det stilrene helhedsindtryk.