Flytter du til det sydlige Sjælland eller Lolland-Falster? Sådan bliver dit hus tiptop:

Skal du flytte til Sydsjælland, Lolland-Falster eller omegn? Og står der ”byggeplaner” på tegnebrættet? Måske du selv skal i gang med hammer, skruemaskine og savklinge eller måske du tænker at hyre en professionel til bygge- og installationsprojekterne. Om det er det ene eller andet, ja så kan dét at skulle arbejde på sit fremtidige hjem altså være noget af en mundfuld. Vælger du at spytte penge i kassen og lade professionelle om arbejdet, kan du i denne artikel læse gode råd til, hvad du skal have i så fald skal have i mente:

Elektricitet

Når det kommer til elinstallationer, kan det være rigtig fornuftigt at hyre en professionel til arbejde end at gøre det selv – hvis du tvivler på, om du ville installere det korrekt. Der er nogle ting, som du gerne selv må udskifte uden autorisation. Det gælder fx en stikkontakt, en afbryder, et køleskab m.m. Så længe blot gælder udskiftning og ikke installation. De mere kompliceret elinstallationer kræver en autoriseret som teh-el.dk til arbejdet. Professionelle selskaber sikrers dig de rette kompetencer, korrekte installationer og ikke mindst hos førnævnte elektriker; en hel masse års erfaring.

Nybyg

Måske du skal have bygget en terrasse til dit nykøbte hus. Skal der mon lægges et lækkert trægulv i stuen? Hvis du har hænderne skruet rigtigt fast, er ferm med værktøjer og motivationen for at lave dit eget håndværk driver dig, kan du absolut bygge selv. Men det kan også være en stor mundfuld, og her vil det altså være ideelt at hyre en tømrer til de større og mere kompliceret arbejdsopgaver. Tømrer MMB i Hårlev er et bud på et tømrerfirma med mere end 16 års erfaring i branchen.

Held og lykke!

Godt at vælge en med mange års arbejdserfaring, og kompetencerne til at yde lige det du søger inden for det pågældende felt.