Opvarm dit sommerhus med en luft til luft varmepumpe

Sommerhuse er en skøn ting, og en kæmpe luksus både at eje og leje. Er du selv den heldige ejer af et sommerhus, har du garanteret overvejet, hvordan du bedst muligt kan varme dette op. Du kan forsøge dig med en luft til luft varmepumpe. Dette er en nem og effektiv måde at varme huset op, hvad enten det er, når I som familie selv skal derover, eller hvis huset skal lejes ud til andre.

En klimavenlig løsning med en luft til luft varmepumpe

Sommerhuse har det med at stå tomt flere dage end et almindeligt hus, og ligger oftest et stykke væk fra dets ejer. Det kan derfor være svært at holde det sundt og opvarmet hele året rundt. Ved at investere i en lille varmepumpe luft til luft, har du mulighed for at udnytte varmen i luften udenfor i dit sommerhus. En luft til luft varmepumpe er ydermere billig og nem at installere, hvoraf det er en god varmekilde i dit sommerhus. Du får altså en klimavenlig og energibesparende varmekilde til dit sommerhus, når du køber en luft til luft varmepumpe.

Styr din luft til luft varmepumpe fra mobilen

Udover at en luft til luft varmepumpe er et grønt alternativ til varmekilde, er den også vældig praktisk, og især hvis du ikke bor i nærheden af dit sommerhus. Mange luft til luft varmepumper er nemlig udstyret med en Wifi-funktion, så du kan tænde varmepumpen fra din telefon, og varmepumpen således vil have varmet huset op, når du ankommer. Derudover kan graderne indstilles, så rummet bliver præcis den temperatur, som du ønsker. Dette er meget praktisk, hvis du i de stille måneder ønsker at holde sommerhuset på en bestemt temperatur, så huset ikke stiger og falder for meget i grader. Dette er sundere for dit sommerhus, da det kan være med til at forebygge fugt.