Derfor bør du vælge et rundt spisebord

Spisebordet er et yderst vigtigt møbel. Det er ikke blot et sted, hvor familie og venner spiser sammen. Det er også et sted, hvor der bliver snakket, hygget og så videre. 

Derfor er det vigtigt, at du vælger det rette spisebord for dig og din husstand. Et rundt spisebord er eksempelvis en god løsning. Her kan du læse mere om, hvorfor du bør vælge et rundt spisebord med udtræk eller uden udtræk.

Fordele ved et rundt spisebord

  • Nemt at komme til sin plads – I og med at der ikke er nogen hjørner på et rundt bord, er det med til at skabe mere plads. Det gør det ligeledes nemmere for folk at gå rundt om bordet og komme hen til deres plads. 
  • Nemmere at snakke sammen – Et stort problem med et firkantet spisebord er, at en samtale i den ene ende kan udelade dem i den anden. Et rundt bord betyder dog, at alle vender ind mod centrum, så du aldrig bliver udeladt fra en samtale. Det er meget nemmere at snakke sammen og at fange en persons opmærksomhed.
  • Perfekt til mindre rum – Det er ofte lettere at få plads til et rundt spisebord i et mindre rum, da der ikke er nogen hjørner. Så hvis du ikke har et særlig stort rum, kan det være en fordel at gå efter et rundt spisebord.

Plads til flere mennesker – Endnu en fordel ved et rundt spisebord er, at der kan være ret mange mennesker rundt om bordet. Der er ikke den samme form for begrænsning sammenlignet med et firkantet bord.